Een echte Zelhem 'se auto rijschool

Rijden Met Marcel, De Auto rijschool voor Zelhem en omgeving
De rijschool voor autorijles . Auto rijles voor Zelhem en omgeving , Hengelo Gelderland, Doetinchem, Achterhoek, Varsseveld .

Autorijles

De rijlessen voor de categorie B (personenauto schakel) worden gegeven door Marcel en Jos
Een proefles is een gewone rijles. De proefles wordt gegeven naar het niveau van de leerling. Is een proefles bijvoorbeeld een eerste rijles, dan wordt er een eerste rijles gegeven met alle uitleg die nodig is, volgens het door de rijschool gebruikte lesprogramma. Is een proefles géén eerste les, dan wordt naar het aanvangsniveau gekeken.
Je lest zoveel als mogelijk individueel, vanaf een vaste ophaalplek, zoveel mogelijk bij een O.V. punt. Dit is begonnen tijdens de corona en zetten we nu door. Het heeft een aantal voordelen. Wij maken minder kilometers, hierdoor stijgt de lesprijs minder hard. De volledige lestijd is voor jou.
Je hoeft géén(bijna nooit) andere leerling naar huis te brengen. Je hoeft géén blok van 2 uur te nemen en te betalen om ook op de examen locatie in Doetinchem en op de snelweg te kunnen komen. De rijles is vele malen efficiënter, veel meer gericht op jou !
Handgeschakeld (standaard)
Een auto rijles duurt een uur(60 minuten). Twee uur achter elkaar wordt ook weleens gedaan om bijvoorbeeld eens wat verder te gaan, bijvoorbeeld naar Arnhem. Ook vaker per week lessen behoort tot de mogelijkheden, natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbare tijden. Overleg dit met jouw rijinstructeur !
Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan alle examenonderdelen, zoals de voertuig controle, het rijden binnen en buiten de bebouwde kom, navigatie en de bijzondere verrichtingen. We leren je vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Dit doen we door je super handig te maken met de auto en ver vooruit en breed rondom je auto te leren kijken. Zo zie je altijd wat er om je heen gebeurt, kun je fouten van jezelf goed oplossen en zie je fouten van anderen op tijd gebeuren. Daar kun je dan goed en op tijd op reageren.
Deze manier van lesgeven werkt zeer goed, je past hierdoor goed tussen het andere verkeer, je neemt in elke situatie de juiste besluiten en past je goed aan. De kans dat je in 1 keer slaagt voor je rijexamen is hierdoor enorm hoog. Ook als je jouw rijbewijs hebt en zelfstandig rijdt, zul jij dat met plezier doen. Anderen die bij jou in de auto stappen zullen je complimenteren omdat je zo fijn rijdt, ze voelen zich prettig en veilig bij jou in de auto.
Er wordt gereden in een Nissan Qashqai mild hybrid Deze auto's zijn zeer geschikt als lesauto vanwege de overzichtelijkheid en hanteerbaarheid en door de hybride techniek ook beter voor het milieu . De auto's zijn voorzien van een automatische klimaatregeling (airco). Ook zijn de auto's voorzien van Navigatie en een achteruit rij camera, wat voor veel gemak en veiligheid zorgt tijdens het rijden en de bijzondere verrichtingen.
Voor rijles wordt je op de vooraf afgesproken locatie opgehaald en teruggebracht, meestal een O.V. locatie. Overleg dit met je instructeur.
Ook hebben we veel ervaring met het lesgeven aan mensen met ADHD, ADD, Autisme( PDD-NOS, Asperger tegenwoordig ASS ), HSP, faalangst ( positief, negatief ) of zwakbegaafdheid.
We helpen je hierbij, want ieder mens is anders, daar passen we de les op aan. Iedereen krijgt rijles op de manier die bij jou past.

Automaat rijles
voor rijles in de automaat verwijzen wij u graag door naar rijschool lidy. www.lidy.nl